40-godišnja žena izlazi s 30-godišnjim muškarcem

Počeli smo se igrati kako bi se mogla snaći .
"Neeee!" Vikala je kad je shvatila da ću pobijediti. Nemojte me osuđivati ​​ako pušim! Ispostavilo se da je i ona bila zainteresirana za igranje (ili je samo dovoljno dosadno da ih isproba) 40-godišnja žena izlazi s 30-godišnjim muškarcem. Pečat koji su formirali kroz njezine tajice bio je nevjerojatno čvrst i jak. Što si namjeravao?""Ma, baš sam gledao film i sad mi je dosadno.
Bilo je krajnje ponižavajuće. Tange su joj bile crne, a dupe ju je progutalo zajedno s mojim licem. Za sada sam morala očistiti lice kako ne bi ostao nikakav miris.volim jesti seronje pa je ova priča potresla moj brod u želji da mi je prdnula na lice.
Oslobodjenih ruku povukla je tajice kako bi otkrila svoje dupe s tangicama. Jedan dio mirisan, jedan dio užegao. Pomicala je kontroler poput volana dok je okretala svoj kart na komičan način i nisam se mogao suzdržati od smijeha. Imao je grozan okus!"Hahahahahahahaha uzmi tog smrdljivog dječaka! A sad da vidimo kako ćeš pobijediti."Liv je prekinula igru ​​i nastavila igrati dok sam se s gađenjem kotrljao po podu. Nalet njenog smrdljivog plina preletio je moje lice. Histerično se nasmijala dok sam začepio usta i pokrio nos kako bih se zaštitio od mirisa."Uh, to baš smrdi, zar ne djeco?! Sad znaš kroz što je taj tip prošao neki dan, ha?"Pogledao sam je u šoku. Nisam mogla izbaciti miris iz nosa. Nisam očekivao puno od sljedeće utakmice.

U ovom trenutku nisam bio siguran zašto, ali nije me toliko smetalo što je dolazila od nje."Da, to sam vidio *kašljam* beta stranica za upoznavanje. "Znaš da zapravo ne voziš karting, zar ne?Hahaha." "Oh začepi stari!Učim.
Previše si dobar u ovome!" Bili smo u posljednjem krugu i počela je biti malo razigranija sa mnom kad je vidjela da ću pobijediti. Dojurila je do mene na pod i bacila se na mene. Da, lice mi je smrdjelo na Livino dupe."Ufhhh, to je bilo tako gadno. Miris se također širio zrakom pa mu nisam mogla pobjeći."Hah! Jesam li ti prdnuo u usta?! Kakav je okus imao?! Mucka za dupe!"Do tog trenutka, Liv je već odavno pobijedila u igri. Ovaj put sam joj malo popustio, ali nedovoljno da bi me vidjela Očito je u vrećama s pijeskom.