Full hookup kampiranje na otoku Vancouveru

“Jacobson Abrahams, bit ćeš moj”, šapnula sam sebi te kobne prve noći u Kingstonu, dok sam ležala na svom krevetu. "Skidaj svoje prljave ruke s nje", vikao je Jacobson dok je izjednačio se s Licem s ožiljkom, a ja sam začuđeno gledao kako dvojica muškaraca razmjenjuju udarce.

Dobio sam stari dobri afrički DNK od svoje majke i stoga sam blagoslovljen debelim okruglim dupetom. Scarface je uhićen, a Jacobson se spremao vratiti u svoju vojnu bazu ili bilo što drugo, ali nisam ga mogao pustiti da ode bez zahvale.

Lijepo, pomislila sam sa smiješkom."Zineb, kad jednom upoznaš nas Jamajčane, našu hranu, našu glazbu, našu kulturu, više nikada nećeš htjeti napustiti naš otok", rekao je Jacobson, smiješeći se dok je okrznuo ruku o moju. Pogledala sam ga, zapanjena njegovim viteštvom, i promrmljala rukama."Budite sigurni, gospođice Jabrane", rekao je desetnik Jacobson Abrahams, nakratko je zastao i nasmiješio se prije nego što je otišao. U Maroku, baš kao i na većini drugih mjesta u islamskom svijetu, većina biračkih ljudi koje ćete sresti imaju Arape ili sjevernoafričke očeve i afričke majke. U ovom svijetu ima puno rasizma, i iako je mnogima od vas možda poznato kako se nadležni organi ponašaju prema crnim muškarcima i crnim ženama u mjestima poput Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Ujedinjenog Kraljevstva, većina vas ignorira eklatantan rasizam u islamskom svijetu.

Samuelx = Narcis = Donald Trump!Narcis je izvan kontrole i ne može si pomoći. Moj otac Abdul Jabrane bio je marokanskog porijekla s očeve strane, a sirijskog porijekla s majčine strane, tako da je izgledao poput vašeg prosječnog Arapa. Stisnula sam usne, a zatim se nasmiješila i kimnula u znak slaganja, a zatim ga nježno potapšala po ruci."I ja, Jacobsone, hej, jesi li znao da se na arapskom zoveš Yakub Bin Ibrahim? To doslovno znači Jacob, sin Ibrahimov", rekla sam, smiješeći se dok mi je Jacobson viteški povlačio stolicu. Pričekaj da ga dohvatim. Kao visoka, zaobljena mlada žena svijetlosmeđe kože, anđeoskih bademastih smeđih očiju i debelog Afroa, smatrala sam se lijepom. To ga nije zabavilo, pa sam se tako našao prikovan uz uličicu, s nožem pod grlom. Pogledala sam zgodnog mladog Jamajčanina i slegnula ramenima full hookup kampiranje na otoku Vancouveru. "Ti prljava kurvo miješane rase", ljutito je rekao Ismail, neposredno prije nego što je odjurio. Nekoliko godina kasnije, postao sam stalni stanovnik Kanade. Pojeo sam doručak, istuširao se, obukao i onda izašao. Pozvala sam ga na čaj sa mnom i malo smo se zezali."Ako su svi lokalni dečki poput vas, Jamajčanke moraju biti stvarno sretne", šapnula sam dok sam pijuckala čaj i gledala kako desetnik Jacobson Abrahams nestaje u daljini. Sada, možda se pitate što muslimanka iz Maroka radi na Jamajci, i bio bi u pravu 40-godišnja žena izlazi s 30-godišnjim muškarcem. Htio sam nekog drugog. Iz njegovog profila sam zaključio da mu je jako drag neki restoran Griot nedaleko od baze i otišao tamo. Slažem se s komentarom u nastavku, on nije ništa drugo nego rasistički SPAMMER, trebao bi se zvati SPAMUEL, ali nažalost kada sam prijavio njegovu žao rasističku, famoznu guzicu ništa nije učinjeno.