Spojevi za upoznavanje besplatno

Louise stenje na svim pravim mjestima, njezino tijelo reagira na dodire, maca joj je mokra, ali njezin um sada drugdje spojevi za upoznavanje besplatno. Brzo se prilagodi."Ništa, tata", ona pocrveni."Koliko dugo stojiš tamo?""Dovoljno dugo da znam da mojoj djevojčici treba dobro pojebati", smiješi se Sam, "ali to će morati pričekati kasnije. Moram te zamoliti za uslugu. Ona pomakne drugu stranu i ponovi ovo. U trenutku joj tangi padaju niz nogu. Ona sada toliko mrzi Sama zbog ovoga, svega ovoga.
Neće propustiti priliku pogledati njezine noge. Louise osjeća kako se Samov penis pritiska na njezinu tijesnu rupicu. Louise se neugodno pomakne na sjedalu, očito ne uživa u ovoj situaciji u kojoj se našla. Sam vozi njih dvoje u veliku, pametnu samostojeću kuću trisha uvjeti za upoznavanje. Nije sigurna kako se osjeća ili što osjeća ili prema kome. Toliko mrzi ovo, ali njezino tijelo govori drugačije jer počinje vrištiti za svojim tatom. Na ekranu Louise može vidjeti da je Ivana pokupila urod konja.

Ivana upućuje Vicky da skine Samovu odjeću prije nego što ga obuzda. I tvoja kćer je ipak uspjela. Noge djevojaka su gole i preplanule. Ne voli dijeliti.
Pa, drago mi je upoznati te, Louise. Svoju dugu erekciju gura u Ivaninu prikazanu macu. Nosi bijele naušnice i daje Samu i Louise čašu šampanjca kad uđu. Također nosi istu crnu haljinu kao Louise. Odlazi do kropa za jahanje, podiže ga i pušta da joj klizi kroz prste."Vrlo je intrigantno."napokon uspijeva odgovoriti. Tiha suza kotrlja se niz Louisein obraz - suza koju kao da nitko ne primjećuje. Tako ona stavlja kuhalo za vodu, prisjećajući se Samovog tvrdog penis koji ju je napunio ranije tog jutra. Iako njezino tijelo reagira na prirodan način, njen um je bijesan.
Medeno plava kosa joj se skupila i uhvatila u hrpu. Shvaćaš li? Vidjeli su te sa mnom na dobrotvornom balu prošli mjesec i inzistiraju da prisustvuješ. S vrha okvira vise dva kratka lančića s manžetama.
Drže je za manšete, lanac i okvir. Vidim da si uzbuđena. Visoka definicija otkriva malo svjetlucavog soka na Louiseinoj mački. Sluškinja napušta Samovu erekciju i dolazi do svoje gospodarice. Tu se suknja malo nabora i zaustavi tik ispod njezine guze. Ima ogromnu narudžbu hardvera prema njihovoj narudžbi. Alex se zabija ispod Louise ispunjavajući joj macu, dok Sam zabija s leđa. Ja sam Ivana.