Paklena kuhinja spojnica

Ne pokušavam više pobjeći, moja jedina želja je osjetiti tvoju snagu dok me jebeš brzo, snažno i duboko... Mrkli je mrak dok ulazite u šumu gdje smo se planirali sresti... Glasno stenjem dok pažljivo razdvajate blistave usne moje mace, masirajući moj natečeni klitoris u sporom i ravnomjernom ritmu. Moji bi krici mogli probuditi grad, ali nije me briga dok ponovno svršavam, ovaj put dostižući vrhunce užitka za koje nisam ni sanjao da je moguće. Pustio si da izgubim moja zapešća i da se tvoji prsti uplete u moju meku, mirisnu kosu nježno čupajući i povlačeći... Očajnički želim osjetiti kako tvoji prsti klize i izlaze iz moje tijesne pukotine koja sada curi, ali ti ignoriraš moje molbe i umjesto toga me držiš mirno dok se krećeš u sve bržim krugovima preko mog klitorisa, primjenjujući sve veći pritisak sa svakom euforičnom rotacijom.
Tvoji zubi hvataju moju kožu i bez upozorenja me grizu, dopuštajući im da na trenutak utonu u tvoju tvrdnju, uzrokujući da plačem i čineći da mi se nokti još više zarivaju u tvoja široka ramena. Tvrđi si nego što sam te ikad vidio, toliko jak da znam da te mora boljeti i uskoro me imaš okrenut od sebe, pognut i čekam... Radiš istim tempom, istovremeno jebeš moju macu i guzicu i to je više nego što mogu podnijeti. Bez upozorenja si na meni, jednom rukom držiš moje grudi;druga koja mi pokriva usta trebam li vrisnuti. Jedini zvukovi su oni naših usana koje se spajaju i razdvajaju, intimni ples naših jezika i pucketanje grana pod nogama. Nema naznaka onoga što dolazi i dahćem dok osjećam kako ti zubi hvataju prvo jedan, kao beba glatki dupe obraz, a zatim drugi prije nego što počneš svojim jezikom zadirkivati ​​nježno ružičasto meso moje pičke, približavajući me sve bliže i bliže.
Od kada smo započeli našu malu avanturu nije izgovorena niti jedna riječ. Stišćem te i milujem kroz krikove strasti... Dok nastavljaš mljeti svoju zdjelicu o moju, jedna od tvojih vrlo vještih ruku pronalazi put ispod tkanine moje suknje do vrućeg mokrog proreza između mojih bedara.
Dok tvoja snažna upornost jasno pokazuje puni opseg tvoje želje, u svom srcu znam da me nikad ne bi uistinu povrijedio. uzrokujući da oboje eksplodiramo u čistom zanosu.

U početku se mučim, ali lako mi obje ruke pričvrstiš iznad glave samo jednom svojom paklena kuhinja spojnica. polako se vaše oči počinju prilagođavati osvjetljenju i vidite me kako stojim tamo, tamni ženstveni obris naspram okolnog lišća. Konačno osjećate kako moje tijelo počinje drhtati i tresti se protiv vas, a moji jauci postaju sve glasniji i mnogo češći dok grickam, ližem i sišem resicu vašeg uha. Kako svoj nabrijani član pumpaš sve dublje i dublje u mene, jedna tvoja ruka se vraća na moj klitoris, druga na moje čvrsto okruglo dupe i tamo ulazi u mene. I dalje se borim protiv tebe, ali moji poljupci postaju sve očajniji i vidiš u mojim očima da se moja svrha promijenila.

Kao da u znak odmazde tvoje usne napuštaju moje, spuštajući se do gipkog i nježnog mesa moga vrata. Odvučeš me do najbližeg stabla i brzo me okreneš tako da sam sada zarobljen između čvrstog debla drveta i tvog tvrdog snažnog tijela i prije nego što uspijem ispustiti zvuk...
Nokti mi se probijaju po tvojim otkrivenim leđima, budeći u tebi iskonski poriv za razliku od bilo kojeg kojeg si ikada poznavao. Blagi povjetarac nosi prema tebi miris mog parfema pomiješan s aromom svježe otpalog lišća i s osmijehom na usnama ti se tiho šuljaš iza mene.
Tvoja me snaga intrigira, a kombinacija toga i činjenice da sada osjećam tvoj čvrsti, snažni penis snažno pritisnut uz moj trbuh me izluđuje.