Datiranje kozmogenog nuklida ukopa

U njezinim se očima pojavila iskra.“Namjerno si ga osramotio preda mnom”, ustrajala je."Zar nisi?"Bio sam uhvaćen i znao sam to. Moj otac je još uvijek sjedio za stolom kad sam prošla kroz kuhinju da izađem na stražnja vrata. Držao sam se za majčino tijelo, a ona za moje. Vidjela sam kako mu ruka drhti.“Reci mi da razumiješ što sam ti rekao”, rekao sam."Čuo sam te", gunđao je, ne podižući pogled."Prokleto bolje da ga zapamtiš", rekao sam.– Zato što te više neću upozoravati.

To, i činjenica da se majka i ja nismo previše razlikovali po visini, dalo mi je ideju. U jednom od stražnjih kutova nije bilo nagomilano previše smeća, krov nad njim je izgledao solidno, a između dasaka staje na zidu jedva da se vidjelo danje. Teško je opisati kako je divlji osjećaj bio imati njezinu zadnjicu u rukama i osjećati kako se mišići u njoj skupljaju i otpuštaju sve brže kako se njezin orgazam približavao. Okrenuo sam je i vodio dok joj leđa nije bila naslonjena na gredu. Jesam li trebao učiniti to što sam učinio?Natjerao sam oca da se povuče, i to pred majkom. Postojao je jedan mali prozor na stražnjoj strani staje u tom području, a drugi na bočnom zidu. Htio sam pasti na koljena i polizati je, ali nisam bio siguran da će mi dopustiti. Naši poljupci bili su žestoki, gotovo životinjski datiranje kozmogenog nuklida ukopa. JJ" dahtala je majka."Što...što...što se dogodilo?""Mislim da smo... Osjećao sam kako se trese."Mislim da ne može dopustiti da to stoji. Morao je biti dvanaest x dvanaest inča ili više.
Probijao sam se kroz zahrđalu, pokvarenu opremu koju je moj otac godinama skrivao u staji dok nisam stigao do mjesta koje sam gledao. Pomaknula je zadnjicu o mene i tiho promrmljala."Morat ćemo biti oprezni danas, s tvojim tatom u blizini i sve ostalo", rekla je.“Znam”, rekao sam."Nadajmo se da se neće predugo motati."Majka je pripremala kobasice i palačinke, tipičan subotnji jutarnji doručak.