Supergirl dating lex luthor

Sisala sam jače. Oh, Bože!Nije mogao biti drugačiji od Tipa broj 1.(Trebao bih ti sada reći, udat ću se za tipa broj 1, ako ikad zatraži.

Opet ga je razbio. Evo ga, moja prva noć rogonjinja dečka.
Ušao je i kleknuo na pod, njegova ćelava glava bila je glatka na mekom zlatnom svjetlu sobe, a njegove plave oči uprle su u moju macu.--Kad si shvatila da si kurva, mala kurva koja voli pijetao?Polizao je prije nego što sam uspjela odgovoriti. Sjeo sam na kraj stolića za kavu, u stolicu za jednu. Tip broj 1 poslao mi je poruku dok sam bio na putu, uvjeravajući me da se mogu povući ako želim. Odložio ga je. Pristao sam to učiniti, a već mi je bilo obećano da će biti alkohola, koliko mi treba supergirl dating lex luthor.
Sada sam bio u igri i sklonio sam telefon kad je stiglo drugo piće. Ali ovdje, malo pripit i gledajući Alexa kako hoda i popravlja piće, znao sam zašto sam ovdje, s ovim čovjekom. Jahao sam koliko sam mogao. Alex je radio prstom kao čekićem.Što god je izašlo iz mene samo je teklo i teklo. Bio je to najveći, najduži penis koji sam ikada vidio.(Bio je tek četvrti muškarac s kojim sam ikada bila.) Zamolila sam ga da bude nježan, ali nakon mog prvog orgazma, s njim iza sebe, sjela sam se na njega i zajahala ga kao da nisam imala seks u godine.

Vodio je male razgovore najbolja stranica za upoznavanje prijatelja s pogodnostima. Ležao sam u bazenu bilo čega i nisam znao što mi se upravo dogodilo.