Mrlje od brzih spojeva

Bože kako je bilo dobro!Nikada nije imala takav intenzitet. Molim te, svrši... Ako se ne bi pokazao, morala bi se negdje sakriti i izbaciti ovu požudu iz nje. Pogledao je oko sebe kako bi procijenio gomilu i mogućnost da bude uočen. Dugo liže kroz njezin prorez.
Barem je mogla uživati ​​u tome sve dok njezin plan ili nije propao ili se raspleo. Hlače su mu se gotovo rasparale silinom njegove muškosti koja ga je gurala. Kad je sjeo da shvati sve to mu se učinilo kao vizija: Giorgiov gelato... Primijetila je strani predmet i zgrabila ga. Osjetio je vlagu u svojim hlačama.

Uhvatila ga je za glavu, ugrizla se za jezik i pustila da joj tijelo drhti dok je dolazila. Primaknula je prst ustima i polako ga polizala dok ga je gledala ravno u oči. Imala je sladak okus i bilo je dosta za okus.
Lizao je, brzo, intenzivno, snažno. Imala je osmijeh na licu dok je koračala prema prodavaonici sladoleda. Sisao je slamku i jedino o čemu je mogla razmišljati bile su njegove usne na njezinom klitorisu. Bila je tako hrabra u svojoj prvoj akciji, a sada tako nespretna u njenom dovršenju. Nagnula se da mu priđe bliže. Netom prije nego što je ponovno morala ugristi usnicu, on se zatresao i pustio kratak jauk. Njegova izbočina sada nije bila važna.Čak se pobrinuo da ona vidi njegovo uzbuđenje mrlje od brzih spojeva.
Pretvarala se da ga nema... Njegov kurac je bio tvrd i lupao.