Kršćanin izlazi s wiccanom

Počevši prema plitkom kraju još jednom sam začuo pljusak u blizini.
Beth se pojavila pored mene u svom kupaćem omotu zavezanom na struku i dr.tinta u njezinoj ruci."Je li ovo mjesto zauzeto?"pokazujući u salon pokraj mene. neće biti problem.""Ne dopuštam ti da se voziš kući", moj glas je postao strog, "Ako inzistiraš da ideš kući, nazvat ću ti taksi ili Uber, ali ti se ne voziš."Susrela je moj strogi pogled i onaj isti pogled koji je imala kad je pričala o svom ocu vratio se na njezino zarumenjelo lice: "U redu... Izgubiti je bio bi veliki udarac, ali platio bih to. Tako da sam se nadao da ima dobre vijesti vidjeti Carol kako mi se smiješi kad sam se jednog kasnog poslijepodneva vratio s terena.“Mike, želim da pogledaš životopis i molbu ove osobe”, rekla je, stavljajući papire na moj stol."Izgledaju li obećavajuće?"upitala sam samo s dozom skepse.“Mislim da će ti se svidjeti ono što vidiš”, odgovorila je Carol odmaknuvši se i naslonila se na moja vrata. Moj kurac je nastavio rasti iako sam bio voljan da to ne bude."Nemaš stvarnog člana obitelji? Što je s tvojim roditeljima?""Moja mama je umrla otprilike u mojim godinama od raka dojke, a moj tata je preminuo prije otprilike pet godina.""Ne... Zaronio sam u duboki kraj bazena moleći se da mi hladna voda pomogne da smanjim svoj razulareni penis. Bio sam samo ja, moj pretučeni kamionet i povremeni pomagač koji je radio iz moje garaže. Razgovarali smo o novcu i beneficijama i činilo se da nije uvrijeđena onim što nudim pa sam je unajmio. Počeo sam gubiti nadu. Otpio sam veliki gutljaj ruma i koka-kole.“Hvala što ste me pozvali danas”, rekla je Beth okrenuvši se prema meni."To je najmanje što mogu učiniti za tebe i ostatak moje obitelji četvrtog.""Tvoja obitelj?"pogledala je oko sebe: "Ima li nje članova vaše obitelji? Sve što sam vidjela su zaposlenici i njihove obitelji."“Moji zaposlenici su moja obitelj”, odgovorio sam gledajući u njezine blistave oči.

Beth mi je zahvalila i vratila se prema kući. Uljudno je odbila njihov napredak i dala im do znanja da ima dečka. Radio sam za njega od svoje šesnaeste i dao sam otkaz tek kad sam otišao na fakultet." "Vodio sam njegov ured. Morao sam budi oprezan i ne spotakni se jezikom ostatak dana.
Promatrao sam kako namješta kut svog salona tako da odgovara mom, a zatim se udobno smjestila s pićem u ruci. Bila je prelijepa i imao sam težak vrijeme skidajući pogled s nje. Bio sam presretan;kao i Carol, i njezin je život upravo postao lakši. Sjednite", pokazujući na obližnju stolicu. Ovdje smo vrlo neformalni tako da ne morate koristiti gospodina ili nešto slično." Zakoračio sam oko svog stola da otvorim vrata i zatekao Carol kako poseže za ručkom.
Moj kurac je skočio na pozornost dok je prolazila kako bi položila ručnik na jedan od salona. Njezin suprug John i ja smo dobri prijatelji i vjerovao sam njenom mišljenju pa pretpostavljam da sam trebao osobno upoznati Elizabeth.Što je bilo najgore što se moglo dogoditi, nije se složila, a potraga je i dalje trajala?Zavalio sam se u stolicu i pogledao u hrpe papira i dosjea na svom stolu. Zaustavio sam se i uspio sam dotaknuti dno kada je Beth izronila na manje od jednog stopa od mene. Moram im posvetiti sve svoje vrijeme i energiju.
Beth je skrenula pažnju prema nebu dok sam ja nastavio zuriti u nju.'Je li flertovala sa mnom ili se petljala s mojim umom?'pitao sam se, još uvijek šokiran njezinom izjavom. Bila je topla noć, ali osjetio sam kako mi je drhtaj. Ponovno sam pogledao na sat."Carol je rekla da nisi oženjen i da nemaš djevojku koliko ona zna", pogledala me znatiželjno, "Zašto ne?""Moj posao i moji zaposlenici trenutno su najvažnije stvari u mom životu. Isprva je gazila vodu, a onda me stavila rukama oko vrata i nogama oko mog središnjeg dijela kako ne bi propala. Pomaknuo sam neke od spisa u stranu, ostavljajući ispred sebe prostor za životopis novog kandidata. S mušterijama je postupala ponizno, ali im nije dopuštala da hodaju po njoj.Čak me držala u redu kad bih izgubio živce zbog beznačajnih stvari.
Ponovno smo se rukovali i izgledala je kao da će puknuti. Opskrbila sam hranu i piće uz malu pomoć Carol i njezina supruga, što je učinilo dan zabavnim kršćanin izlazi s wiccanom.