Qeep dating aplikacija za ozbiljnu vezu

Okrenula se s masivnim osmijehom na licu i zagrlila me.
Bilo je mračno, osim jednog svjetla, iznad stola na kojem smo sjedili. Bila je uzbuđena jer joj još nisam dao poklon, rekao sam joj da ima više od jednog poklona i da ću joj ih pokloniti cijelu noć. Kad se smirila, maknula je dildo i iznijela ga ispod stola, odsutno ga stavivši u moju praznu posudu pored moje žlice. Dopustila je dečkima da joj protrljaju macu kroz gaćice, a ona je protrljala njihove penis, što nisam vidio. Judy je ipak dala puno nagovještaja, sve igračke. Bili su tako veliki da nisu mogli stati jedno uz drugo. Kad bi se sagnula da dotakne nožne prste, mogli biste vidjeti njezine odgovarajuće svilene i čipkaste gaćice qeep dating aplikacija za ozbiljnu vezu. Vidio sam je večeras kako je bila zločesta i spustio to na dobro raspoloženje. Pustio sam je da pleše do ponoći, onda sam ugasio jaja, ubrzo mi se vratila. Usput mi je pričala o svim stvarima koje je radila na plesnom podiju, od kojih sam neke vidio, ali očito ne sve.

Zamolila me da joj vratim gaćice. Dvoje s kojima je prvotno plesala stalno su se vraćali.
Judy je izgledala prekrasno kao i uvijek. Jednostavno je otvorila noge i ubacila jedno jaje u macu, promjera su skoro 3 inča pa je trebalo malo gurati bez lubenice, srećom, još je bila mokra od dilda.

Nikad joj nisam izmišljao priče, to je bio njezin odjel. Judy i ja izlazimo već 3 godine, iako nikada nismo planirali da se uselimo zajedno, jednostavno smo nekako ušli u zajednički život. Nažalost, ostavio sam ga u torbi u restoranu. Pitao sam je li to bilo uzbudljivo, rekla je da je, ali i strašno, jer za razliku od nje zločesta Judy nije imala nikakva ograničenja, osjećala se kao da će učiniti sve, a zato što sam ja stavio masku na nju, dao sam joj njezino dopuštenje da bilo što učini.
Nisam ga isključio nego sam ga ostavio da radi, morala je jahati na valovima kao surfer.