Bagels i kava stranica za upoznavanje

Dianne je stenjala od užitka i boli u isto vrijeme. Nas oboje, dečki su počeli jebati njezinu macu i anus u isto vrijeme i istim ritmom. Sve pod diskretnim i poznatim odabranima naravno.Čak i u inozemstvu, takve aktivnosti nisu uvijek bile u javnosti.

Naša tijela su ispuštala šamar dok sam je bijesno pumpao. Bila je jako napaljena te večeri. Gene je povukao svoj penis iz Dianneine mace. voljela je grudi u svim oblicima i veličinama, ali bilo je lijepo s vremena na vrijeme uživati ​​u velikim. Bilo je lako uklizati jer joj je maca bila dobro podmazana.

Njezina je maca ovoga puta bila lijepo podrezana. Na moje iznenađenje, ovdje se događala prilično dobra scena swinga.

Nekoliko trenutaka kasnije, lijepo mi je popušila penis i jaja Tako lijepo. Uostalom, klijentela mi vjeruje da ću i njihove stvari čuvati povjerljivim. Tresao se i krevet!Mora da smo već neko vrijeme u tome. Bila je tako osjetljiva. Preko lokalne svingerske grupe upoznao sam Dianne. U svakom slučaju nakon hrane i vina odlučila je otići u kupaonicu kako bi se istuširala.

Ipak, pomaknula je bokove kako bi u sebe smjestila moj penis od gotovo 7 inča. Pristao sam i dogovoreno je vrijeme i mjesto. Gene je stigao 30-ak minuta kasnije bagels i kava stranica za upoznavanje. Zatim je Gene rekao da napravimo DP - Double Penetration. Spustio sam se na leđa s Dianne na meni. Bila je u srednjim 30-ima i radila je u automobilskoj tvrtki. Sa oralnom stranom, otišao sam na vrh, širom otvorio njene noge i polako put u moj penis u njezinu mokru i čekajuću macu. Bio je računalni konzultant i oženjen. Gene se istuširao i ušao u krevet. Dianne raširi noge. Upoznali smo se preko stranice grupe i počeli razgovarati na mreži. Ubrzo je bacila ručnik i otkrila svoju lijepu figuru - 36D/28/37. Ubrzo je vrištala da je jako lupam. D je vrištao: "Aarg!"kad joj se približio vrhunac. Uvukao sam penis u njezinu mokru macu. Bio sam u blizini i promatrao ih. Ova dama je bila tako napaljena i ne može se zasititi.

Spustio sam se do njezine ljupke mace i počeo je maziti jezikom.