Svazilend internetske stranice za upoznavanje

Konačno je moje vrijeme da joj dam ono što zaslužuje.
Mislila je da sam fin, zamolio sam je da dođe sa mnom na kavu. Povukao sam ih, a ona se počela migoljiti.
Natjerao sam se na nju i poljubio je. Imao sam 3 prsta u njoj kad se počela smirivati, shvativši što joj mogu učiniti.
Mogao sam reći da je to iskustvo koje nikada neće zaboraviti.. Pokušala me ugristi, a ja sam joj se nasmiješio. Pitao sam je sviđa li joj se, odmahnula je glavom ne. Rekao sam joj da počne sisati, ili snosi posljedice. Zadirkivala je u vezi i izvan nje, a trenutno je u jednoj više od godinu dana.
Zaključao sam vrata, a ona je počela lupati po prozorima. Bila je lijepa djevojka, preplanula, duge tamne kose, tamnijih očiju i dobrog oblika. Prešao sam prstima preko njezinih usana.– Teško mi je povjerovati u to, malo si mokar.rekao sam joj. Gurnuo sam kurac duboko, bez imalo milosti. Osjećao sam kako mi je kurac spreman eksplodirati, ali sam nastavio. Mogao sam reći da je počela uživati, ali se borila protiv toga.
Rekao sam joj da miruje, inače će njezina majka to dobiti. Tada sam posegnuo za njom. Brzo sam ulazio i izlazio, osjećajući koliko je zategnuta.
Rekla je, zvučajući pomalo uplašeno mojim glasom.– Neće joj smetati ako malo zakasniš.rekla sam sa smiješkom. Molila me da to ne radim, bila je djevica.
Vozio sam se pored kina kad sam je vidio kako šeta s prijateljicom. Sve je počelo kad sam razmišljao o ovoj djevojci svazilend internetske stranice za upoznavanje. Legao sam na nju i počeo silinom trljati njen klitoris.
Polizao sam prste, spustio sam bokserice i postavio se ispred nje."Zašto bih, dovraga, trebao?"Pitala je i pokušala se zamahnuti prema meni. Desnom rukom dodirnuo sam njezine usne i pomaknuo ih ispod donjeg rublja. Rekla mi je da prestanem, ja sam joj rekao da šuti. Rekao sam joj da postoji još samo jedan izlaz iz ovoga, i da to nije bio način na koji je tražila. Osjećao sam kako joj je grlo opuštalo dok je moj penis klizio niz njezino grlo. Gurnuo sam dublje i držao joj glavu na mjestu dok sam joj ulazio u grlo.
Mogao sam je čuti kako lagano stenje, dok sam je jebao sve jače i jače. Zaustavio sam se, stavio joj ruku na usta i povukao je u stražnji dio svog kamioneta. Borila se sa mnom da pobjegne, a ja sam je držao uz sebe pazeći da mi ne može pobjeći. Sva moja sperma je puštena u njezinu macu i ja sam se opustio.