Faze kay dating

Nagnem se i počnem jesti Melitinu vruću macu dok me hvataš za bokove i jebeš. Ohhhh jebote ona ima dobar okus!!!Tvoj penis s lakoćom klizi unutra i iz moje mokre mace, a tvoja jaja prilično lijepo šamaraju moju macu. Stavljaš prste među naše pičke i počinješ trljati naše klitorise. Zovem te i kažem ti da se nađemo u našem uobičajenom noćnom klubu.
Dosta ti je i rastavljaš nas. Počneš se igrati s njezinim klitorisom i trljati ga brzo i snažno dok se ja igram s njezinim sisama. Kažem ti da se usredotočiš na Melitin klitoris jer još nije svršila faze kay dating. Posegneš i počneš sisati moje sise, a ja ću diplomirati. Zajedno brusimo i osjećam kako joj klitoris samo lupa. Igram se s njezinim sisama dok ona jezikom jebe moju macu i gricka moj klitoris. Sjedim više i Melita i ja počnemo trljati mačkice. S vremena na vrijeme izvadiš svoj kurac iz moje mace i protrljaš ga po mom klitorisu što me tjera da ječim, 'oohhh fuccck!!!!'Melita ti je jako dobro prstima prstima vrišti da ćeš svršiti.
Još uvijek ljubim Melitu dok me ti prstiraš, a Melita tada posegne i počne te gladiti po prednjem dijelu tvojih hlača. Želim te vidjeti kako samozadovoljavaš i postaješ jako jebeno težak gledajući nas.